Over Renee

Ik ben Renee, woon in Baarn en heb jaren met veel plezier gewerkt als project manager bij een grote internationale congresorganisatie  in Amsterdam en Londen. Ik had een uitdagende baan maar toch kriebelde er iets. Mijn eigen onderneming starten was iets waar ik altijd van droomde en die wilde ik graag combineren met mijn passie voor interieur.

Bij de NIA Academie volgde ik de opleidingen interieurontwerp, interieur- en verkoopstyling en interieur- en vastgoedfotografie en daarna ben ik gestart met ViaRenee.

ViaRenee inspireert en adviseert klanten op het gebied van interieur en styling. De klant is mijn leidraad, jouw wensen en stijl zijn mijn uitgangspunt om een origineel interieur neer te zetten dat echt past bij jouw leven en jouw huidige levensfase.

Daarnaast vertelt mijn fotografie het unieke verhaal van ieder interieur. Dit kan het interieur van een woning, een bed en breakfast of hotel zijn of van een restaurant of unieke bedrijfslocatie. Met mijn ervaring als interieurstylist help ik om de juiste sfeer voor de foto neer te zetten die iedere locatie speciaal maakt en verdient.

Recensies

Renee heeft voor de website van onze B&B Farm Cottage Eemnes mooie foto’s gemaakt. Door de restyling met een paar kleine details staat de Cottage weer mooi op de foto. Super blij mee.

Wij zijn heel blij met de prachtige kleur op onze keukenwand. Van het kleuradvies tot de afwerking door de vakkundige schilder, ViaRenee is echt een aanrader.,

Voor onze 2 AirBnB chalets in Voorthuizen hebben wij Renee gevraagd op de foto’s de juiste sfeer in beeld te brengen en dat is heel mooi gelukt. Renee heeft de verschillende ruimtes tot een samenhangend beeld weergegeven. De boekingen lopen goed en wij zijn heel enthousiast over Renee en de prettige samenwerking.

We hadden een aantal ideeën voor ons interieur maar hadden hulp nodig met het maken van de juiste keuzes. ViaRenee heeft ons heel vriendelijk en goed geholpen en we zijn zeer tevreden met het resultaat.